WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Излет Кафе

Контакт 02 322 0900 | izletkafe@gmail.com
https://www.facebook.com/Izlet-Kafe-1571825093077209/

Опис

Излет Кафе се наоѓа во центарот на Скопје, во близина на Грчката амбасада. Пријатен амбиент со прекрасна летна тераса, одлично место за дружење и убаво кафе.

Специфики

Дејност: Кафе барови
Карактеристики: After Work, Тераса, Градина, Место за пушење, Дизајн, Амбиент, Топ локација, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
ул. Ѓуро Ѓаковиќ 25

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com