WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Сковин

Контакт Телефон: + 389 02 3145 701
http://www.skovin.mk/

Опис

Вековната македонска традиција во производство на ква­ли­тет­ни вина и богатството на македонската кујна на едно мес­то! Лоцирана во главниот град, со убав амбиент и во сог­лас­ност со кулинарските стандарди, Винарската визба "Сковин" Ви нуди единствена можност за пријатни мигови со Вашите блиски, организирање деловни средби и свечени прослави, надополнети со можност за прошетка низ Винарската визба и запознавање со процесот производство на врвни вина. До­колку сте љубители на добрата капка вино, Винарската визба "Сковин" е одличен избор за дегустација на врвни и квалитетни вина со помош и совети од професионални сомелиери.

Барик - подрум (Barrique) 

Од 2011 година во составот на "Сковин" почна да функционира и Барик-подрумот, со што Сковин ќе ја прошири својата па­лета и со вина одлежани во дабови буриња. Барик-подрумот е опремен со буриња од разни про­из­во­ди­те­ли од Франција, Хрватска, Италија и Македонија и со раз­ли­чен капацитет од 5000 литри до класичните 225 литри. 

Повелете посетете ги нашите винарници.

Специфики

Дејност: Винотеки
Работно време: Master Card, Visa, Maestro
Карактеристики: Место за пушење, Дизајн, Амбиент, Паркинг

Локација

Скопје, Македонија
Ул. 15-ти Корпус бр.3

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com