Сите што сакаат да вежбаат во удобноста на својот дом треба да се потрудат да ги изберат најдобрите вежби во однос на целите што сакаат да ги постигнат.

На интернет можат да се најдат мал милион вежби така што понекогаш претставува вистински предизвик да се изберат вистинските. Овде ви претставуваме 5 идеални сетови за кардио тренинг со кои ќе го обликувате вашето тело и ќе ги дефинирате мускулите за само 7 дена!

Овие вежби се разликуваат по другите затоа што се изведуваат за многу кратко време, а гарантираат максимални резултати. Можеби се сомневате дека само 7 минути дневно можат да направат некоја сериозна промена, но науката потврди дека тренинг за целото тело со висок интензитет во траење од само 7 минути може да ви помогне да постигнете врвни резултати, како што наведува Американскиот колеџ за спортска медицина.

Се што ви е потребно за овој тренинг се стол, ѕид, 7 минути време и упорност и истрајност!

Класичен тренинг
Ако сакате само да се раздвижите и да го затегнете телото овој тренинг е вистинскиот избор за вас!


Базен тренинг
Главниот фокус е на издржливоста, а ги опфаќа сите делови од телото.


Енергичен тренинг
Најдобар за раздвижување и зголемување на енергијата – кога еднаш ќе се раздвижите нема да можете да престанете!


Тренинг со свртувања
Овој тренинг е понапорен и бара претходно искуство.


Тренинг со чекори за танц
Одличен избор доколку сакате да ослабите и да го обликувате телото.

 

 

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?