Спот и албум објавен на роденденот на Дејвид Боуви

Дејвид Боуви, да беше жив, на 8 јануари ќе го прославеше својот 70-роденднен. Во негова чест на неговиот роденден е издадено ЕП и видео за песната „No Plan“. Во албумот кој е составен од четири сингл песни и видео се наоѓа веќе објавената песна „Lazarus“  од неговиот последен албум „Blackstar“ кој важи за еден од најдобрите албуми во последната година. Видео спотот за песната „No Plan“ го режираше Том Хингстон, а фокусот е на „Newton Electrical“ што воедно е и алудирање на ликот на Боуви од „The Man Who Fell to Earth“.

city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Гостилница Лезет се наоѓа во центарот на Скопје.
Хотелот "Радика" има најлуксузни и најпространи соби во Македонија ...
Матка е прекрасен локалитет, споменик на природата и културата. Се наоѓа недалекѕ од Скопје. ...
Една од најдобрите меани во градот
Ексклузивниот бутик хотел и спа центар Вила Александар е сместен на мирна локација во предградието на Охрид. ...