Овој оглас за работа е необичен и се бара човек кој во Костарика би хранел папагали, а платата е верувале или не - 2000 евра!

kostarika1

„Дојдете во Костарика и бидете едно со природата“ - пишува во описот компанијата „World Parrot Trust".

Тие бараат некој кој би се посветил на заштита на тропските птици.

Во август кандидатот кој ќе биде избран ќе замине со конзерватори на Костарика, каде ќе се вклучи во проект, ќе направи блог и ќе објавува видеа и фотографии од птици. Ангажманот ќе трае еден месец.

city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Хотелот "Сончева Порта" се наоѓа во непосредна близина на Охрид, на една висорамнина со 850м надморска височинa. ...
Во строгиот центар на Битола, на Широк Сокак, недалеку од вообичаената градска врева... ...
Хотелот е сместен во центарот на градот, во срцето на Струга.
Хотел, спа центар и аква паркот Изгрев е сместен на самото крајбрежје на Охридското езеро во Струга. ...
Вкусете ги нашите специјалитети, напијте се чаша две и уживајте во ресторанот КАЈ ЕФТО. ...