Сигурно повеќето од вас се сеќаваат на фолк-пејачката Јованка Житарова која пред неколку години жареше и палеше на македонската фолк-сцена.

jovanka1

Беше позната по својот атрактивен изглед, не постоеше маж кој можеше да остане рамнодушен на нејзиниот изглед.

jovanka zitarova 2

city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Хотелот "Сончева Порта" се наоѓа во непосредна близина на Охрид, на една висорамнина со 850м надморска височинa. ...
Во строгиот центар на Битола, на Широк Сокак, недалеку од вообичаената градска врева... ...
Хотелот е сместен во центарот на градот, во срцето на Струга.
Хотел, спа центар и аква паркот Изгрев е сместен на самото крајбрежје на Охридското езеро во Струга. ...
Вкусете ги нашите специјалитети, напијте се чаша две и уживајте во ресторанот КАЈ ЕФТО. ...