Оваа тетовирана дама користи посебна техника.

Според едни тоа е перверзно, но според други – неодоливо. Еве за што станува збор – медицинска сестра оди на пауза, зема банана за да закрепне и го направи најперверзното видео на интернет.

Или можеби најнеодоливото...

city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Во непосредна близина на најатракивните градски знаменитости хотел ЕПИНАЛ е идеално лоциран во центарот на Битола. ...
Добродојдовте во топлиот и посебен амбиент на "Плаза Де Торос"
Место кое зближува, кој еднаш кој дошол сигурно ќе се врати.
Хотелот се наоѓа во Лагадин, на самиот брег на Охридското езеро во подножјето на планината Галичица. ...
Милениум Палас е хотел со четири ѕвезди кој се наоѓа во југозападниот дел од Македонија, на брегот од Охридското Езеро. ...