Не знаеме зошто но мислиме дека овој човек има испиено премногу.

Секако дека нема брзо да го заборавиме моментот во кој раката му се лизна од банкоматот и го турна шишето со пиво на земјата и тоа на генијален начин.

Погледнете и забавувајте се >>

city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Во непосредна близина на најатракивните градски знаменитости хотел ЕПИНАЛ е идеално лоциран во центарот на Битола. ...
Добродојдовте во топлиот и посебен амбиент на "Плаза Де Торос"
Место кое зближува, кој еднаш кој дошол сигурно ќе се врати.
Хотелот се наоѓа во Лагадин, на самиот брег на Охридското езеро во подножјето на планината Галичица. ...
Милениум Палас е хотел со четири ѕвезди кој се наоѓа во југозападниот дел од Македонија, на брегот од Охридското Езеро. ...