#STARS »

Jeлена Карлешува има двајца помлади браќа - еве како изгледаат...

Karleusha naslovna

Познатата поп-ѕвезда Јелена Карлеуша лани со семејството и пријателите прослави 10 години љубов со сопругот Душко Тошиќ, а помеѓу гостите беа и нејзините двајца браќа. Родителите на Карлуша Драган Карлуша и Дивна се разведени, а Драган од вториот брак ги има синовите Иван Карлеуша (25) и Никола Карлуша (16), кои неверојатно личат на татко им. Еве како изгледаат браќата на познатата пејачка.

city guide

Нашата мисија е креирање на совршен ден за оние најпребирливите.
Хотелот Манастир е место каде што ќе најдете мир во кој се спојуваат телото и духот. ...
Ве очекуваме, заедно да поминеме незаборавни денови во „градот на конзулите“. ...
Во непосредна близина на најатракивните градски знаменитости хотел ЕПИНАЛ е идеално лоциран во центарот на Битола. ...
Хотелот со својата супериорна афтентичност се вклопува во срцето на Скопје. ...