city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Хотел Силекс се наоѓа на самиот брег на Охридското езеро во кругот на одмаралиштето Свети Стефан. ...
Хотел, спа центар и аква паркот Изгрев е сместен на самото крајбрежје на Охридското езеро во Струга. ...
Дојдете во хотел Александрија и уживајте во прекрасниот поглед на Охридското езеро ... ...
ТЦЦ ГРАНД ПЛАЗА се наога на само 3 км од центарот на Скопје е особено погоден за лица од сферата на бизнисот и спортот. ...
Хотел прекрасно поставен на брегот на Охридското Езеро и неговиот истек во реката Црни Дрим. ...